Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en bestellingen en kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

1. Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Alle andere valuta’s die op deze website worden vermeld, zijn slechts ter indicatie en zijn onderhevig aan wisselkoersschommelingen.

2. Prijswijzigingen
We behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen en fouten op elk moment te corrigeren. Bestellingen die in verband met deze prijswijzigingen zijn geplaatst, kunnen door u kosteloos worden geannuleerd. Wijnopkoper.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg hiervan.

3. BTW/Accijns
Indien een klant/ontvanger buiten Nederland verblijft of woonachtig is, is hij of zij te allen tijde verantwoordelijk voor het betalen van de btw, accijnzen en invoerrechten in het land waar hij of zij de levering ontvangt.

4. Beschikbaarheid
Mocht een product uitverkocht zijn of niet meer leverbaar zijn, dan informeren wij u hier zo spoedig mogelijk over. Wij aanvaarden in geen geval aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg daarvan.

5. Betaling
Uw bestelling kan pas worden afgehaald of verzonden als de betaling (inclusief bezorgkosten) direct bij het bestellen op de website is ontvangen.
Bij afhaling (contante betaling bij afhaling van uw wijn). De ophaaltermijn wordt in onderling overleg bepaald.

6. Levering
Levering vindt plaats wanneer de betaling volledig is ontvangen.

7. Vervoer
Verwachte leveringsdata zijn slechts ter indicatie. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan ​​door vertraging in de levertijd. Op uw verzoek regelen wij een transportverzekering die de volledige waarde van de bestelling dekt. Indien een volledige verzekeringsdekking van de waarde niet gewenst is, is eventuele schade aan de bestelling tijdens het transport voor eigen risico van de klant.

8. Recept van de goederen
Alle geleverde goederen dienen direct na levering door de opdrachtgever te worden gecontroleerd op mogelijk verlies of beschadiging/breuk. Mochten er zich problemen voordoen, dan dienen deze direct aan de vervoerder te worden gemeld. Om in behandeling te worden genomen, moeten alle klachten binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling via e-mail zijn ingediend. Na deze periode van 24 uur zijn wij niet meer verantwoordelijk voor eventuele klachten.

9. Garantie:
Wij behandelen onze wijnen met de grootste zorg tijdens aankoop, opslag en verzending. Wij kunnen echter geen garanties geven over de kwaliteit van de geleverde wijnen wat betreft smaak, kurk etc.

10. Annulering
Omdat wij handelen in bederfelijke goederen, is annuleren van uw bestelling alleen mogelijk voordat uw bestelling is verzonden. Bij annulering vóór verzending, wordt elke voltooide betaling terugbetaald.

11. Klachten
Mochten er producten zijn die niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw klachten telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Doe dit binnen 24 uur na ontvangst van uw goederen.

12. Persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het plaatsen van uw bestelling worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Door het plaatsen van een bestelling verbindt de klant zich ertoe de wettelijke leeftijd van minimaal 18 jaar te hebben bereikt.

13. Juridisch
Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het bedrag van eventuele veroorzaakte schade kan nooit hoger zijn dan de waarde van het door u bestelde en aan u geleverde goed. De Nederlandse versie van deze algemene voorwaarden is bij verschillen altijd bepalend.

14. Retourbeleid
onze producten kunnen bederven onder slechte opslagomstandigheden en worden dus gezien als een bederfelijke waar. Dit betekend dat we u geen herroepingsrecht kunnen geven en u onze producten onder geen omstandige heden kunt retourneren.