Wie koopt oude wijnen? Online wijn verkopen.

Uw wijn aan ons verkopen in 4 simpele stappen!

Stuur ons per whatsapp of email een lijst met de flessen die u wenst te verkopen.

Geef ook aan hoeveel wenst te krijgen of wij bieden een marktconforme prijs.

Binnen een werkdag nemen wij contact met u op over uw wijnlijst.

We halen de flessen vaak dezelfde dag nog op en u krijgt uw geld via de bank of contant, zoals u wenst.

Hoe krijgt u de beste prijs voor uw wijnvoorraad? 

Door jarenlange ervaring kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs voor uw verzameling bieden, dit doen wij doordat wij wereldwijde vergelijking uitvoeren. Daarnaast betaalt u geen commissies. Kieskeurig? Daar doen wij ook niet aan, wij kopen de gehele voorraad zodat u niet achterblijft met de “restjes”. Dit alles doen wij discreet en met veel liefde voor ons vak. Doel hiervan is om iemand anders blij te maken met uw flessen.

Hoe verkoop je wijn: Wat wij van u nodig hebben.

Een foto van de kelder, schuur, opslag of andere ruimte waarin de flessen zich bevinden. De conditie van de flessen. En in sommige gevallen vragen wij om een foto van de fles. Dit is belangrijk om tot een zo goed mogelijke prijsbepaling te komen.

Met behulp van de foto's beoordelen wij:

Is dit teveel gedoe voor u dan kunnen wij ook gewoon kosteloos langskomen als wij het idee hebben waar het ongeveer om gaat, zodat we er samen naar kunnen kijken.

Het versturen van uw wijnlijst en foto’s kan op drie manieren:

Contact Formulier

    Wie zijn wij?

    Intermediair van klanten die hun wijn willen verkopen en nieuwe potentiële kopers, in Nederland maar ook in het buitenland. Er ligt veel wijn in kelders die van eigenaar willen wisselen, wij proberen hierop in te spelen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wijnbranche hebben wij gemerkt dat er een grote vraag is naar goed bewaarde flessen uit de professionele wijnwereld maar juist ook vanuit de particuliere kelders. Er zijn veel verzamelaars, liefhebbers, wijnwinkels die om verschillende redenen besluiten om hun voorraad weg te doen. Graag kopen wij deze op, maken een selectie op basis van heel wat testen en proeven.

    Hierbij letten we op een aantal factoren welke de wijn beter of slechter kunnen maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de temperatuur, vochtigheid, licht, ligging en nog veel meer. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar de wijn vandaan komt, de druif, de leeftijd, het wijnhuis, het wijnjaar, de afvulling, het etiket, de capsule spreken een even grote rol hierin.

    De top flessen komen op onze website te staan, de rest is voor coq a vin en azijn. Op deze manier kunnen wij wekelijks nieuwe interessante wijnen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bent u of kent u iemand die van zijn voorraad af wil, laat het ons dan weten, in het andere geval geniet van het lekkers wat wij u kunnen bieden. Sante!